joi, 28 iulie 2016

Ministrul Justitiei Pruna doreste desecretizarea dosarelor SIPA

Este un lucru foarte bun,se va afla cine sunt magistratii acoperiti,acolo sunt  niste secrete murdare,privind si viata privata,niste barfe privind anumite persoane,magistrati.Aceste persoane pot fi santajate usor....
Cristi Danilet stie foarte multe lucruri despre SIPA.De unde stie?este si el un acoperit,care are acces la ce este in SIPA sau stie de la niste colegi?
Dar mai pe fatza este santajul DNA-ului,care a cercetat mai multi judecatori de la ICCJ,apoi le-a dat NUP-uri...nu au cerut CSM-ului nimic,ca acesti magistrati cercetati sa fie exclusi din magistratura,din contra,i-au lasat sa judece sub presiune dosarele facute de ei.Si acesti judecatori santajati le-au facut pe plac procurorilor DNA si au dat condamnari cu executare.
Acei magistrati din dosarle ascunse ale SIPA inca se afla in magistratura.Multi dintre ei sunt colaboratori,informatorI,turnatori.
Dosarele Serviciului Intern de Protectie si Anticoruptie au fost desfiintate de catre Monica Macovei Dosarele acestea mai contineau si viata sexuala a unor procurori si judecatori.
Cristi Danilet stie despre dosarele SIPA deoarece a facut parte din echipa Monicai Macovei.
Fondatorul SoJust Danilet (care a facut parte din echipa lui Macovei) a spus consilierilor politici ca SIPA era in esenta serviciul propriu de informatii al Minsterului de Justitie, care avea scopul de a spiona vietile private ale judecatorilor, procurorilor, oficialilor din instante si chiar a cetatenilor de rand. El le-a vazut dosarele care contineau detalii despre relatii sexuale ilicite ale unor judecatori si procurori, chiar dosare medicale potrivit carora unele judecatoare au facut avorturi (...) Danilet a divulgat ca desi dosarele de dinainte de 2001 au fost distruse, Ministerul de Justitie a pastrat dosarele din 2001-2005, in doua incaperi mici accesibile Ministrului de Justitie.
Ministrul Pruna doreste un lucru bun,sa speram ca nu e prea tarziu.Si sa speram ca tot guvernul Ciolos va dori lucrul asta,sa decretizeze dosarele SIPA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu