vineri, 22 iulie 2016

Gregorian Bivolaru a ajuns in Romania si este inchis

Recent judecatorii din Franta au incuviintat extradarea lui Gregorian Bivolaru si acesta a fost luat de politisti de pe aeroport.
Fondatorul Misa primise o condamnare de 6 ani pentru sex cu o minora in 2013 si autoritatile s-au chinuit multi ani sa il extradeze din Suedia,unde primise azil.Dar in loc sa ramana in tara care I-a oferit protectie,a plecat si in Franta.Acolo a fost capturat.
"In urma cooperarii politienesti internationale cu autoritatile judiciare din Franta, la data de 22 iulie a.c., politistii din cadrul Centrului de Cooperare Politieneasca Internationala - IGPR au efectuat o misiune de preluare, sub escorta, a unui barbat de 64 de ani, pe numele caruia este emis un mandat de executare a pedepsei pentru savarsirea infractiunii de act sexual cu minor. Acesta a fost introdus intr-un Centru de Retinere si Arest Preventiv al Politiei Romane. Actiunea a beneficiat de sprijinul celorlalte agentii de aplicare a legii, cu competente in domeniu", arata Inspectoratul General al Politiei Romane.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu