marți, 16 august 2016

Cei trei asa zisi traficanti de arme care au fost fraieriti de catre SKY News arestati preventiv

Ei sunt acuzati de nerespectarea armelor si munitiilor,de constituire de grup infractional si raspandire de informatii false.
Astia din Parlament,care fac legile,sunt dementi.Ce e aia constituire de grup infractional?Asta nu e infractiune.Mai multi indivizi sunt cercetati urmand sa fie condamnati definitiv sau nu...dar cum sa ii faci din start infractori?Unde mai e prezumtia de nevinovatie?In codul penal exista si favorizarea infractorului...care intre timp poate sa fie achitat,iar cel acuzat de favorizarea infractorului...infractor care a fost achitat,poate sa fie condamnat cu executare.
Dar nu numai parlamentarii si procurori sunt de vina,ci si judecaorii...dau sentinte aberante.
De ce trebuiau sa fie arestati preventiv cei trei ?Judecatorii sunt scursuri umanoide,sunt criminali legali si nu raspund pentru faptele lor,pentru ca sunt psihopati.Nu exista ca magistratul sa raspunda pentru faptele lui...toate celelalte categorii raspund penal....mai ales medicii.
Pantics Levente, Pantics Csaba Atilla şi Szanto Aurelian, cel care ar fi intermediat legatura jurnalistilor cu persoanele care apar în inregistare, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, vineri seara, au decis judecatorii Curţii de Apel Bucureşti. Decizia este executorie însă nu şi definitiva.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu