vineri, 12 august 2016

Bogdan Olteanu arestat preventiv de catre javrele ICCJ

Initial omul asta a fost plasat in arrest la domiciliu,tot de catre judecatorii ICCJ.Trebuie sa eiste raspunderea magistratului.Care complet a gresit: cel are a dat arrest la domiciliu,sau cel care a dat arrest preventive?Completul care a gresit trebuie sanctionat.Dar in Romania handicapatii sunt promovati.Cei mai mari handicapati  dintr judecatori ajung la ICCJ.             
”Controlul judiciar putea fi o măsură preventivă mai ușor digerabilă pentru că dumnealui avea și alte obligații, pe care și le putea onora mult mai ușor printr-o măsură precum controlul judiciar.
Din nefericire, la ÎCCJ, comisia a fost alta. Nu pot comenta această decizie, deși ne nemulțumește. Nu avem de ales decât să mergem mai departe și să dovedim nevinovăția domnului Bogdan Olteanu.
Când vorbim de infracțiuni luare/dare de mită mai vechi de cinci ani, din punctul meu de vedere, se pot ancheta fără discuție sub măsura controlului judiciar. Nu înțeleg de ce domnul Bogdan Olteanu la o acuzație haluciantă lansată de cineva trebuie să facă arest preventiv și nu control judiciar”, a declarat Dulgheru, la B1 TV
Magistratii criminali si stalinisti ai ICCJ in continuare isi bat joc de oameni.

 

              
 
     























































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu